LMR 2019

Niels tilbageerobrede titlen som LMR vinder på turen til Woodlands Golf and Countryclub i Sverige i 2018.

Klubbens medlemmer ventede derfor i åndeløs spænding på, hvor LMR 2019 skulle løbe af stablen.

Treudelberg Golf-cource proshop og greenfee

Valget faldt på Steigenberger Golfresort 20 km. nordøst for Hamborg, hvor Treudelberg Golfbanen har sin adresse.

På vanlig vis var der uddelegeret diverse praktiske opgaver for at få LMR afviklet, herunder var det som sædvanlig Ole K. ,der havde ansvaret for transport med Peter som co-driver. Efter nogen e-mail korrespondence om hvorvidt indkøb ved grænsen er omfattet af grænsehandeldefinitionen eller ej, når man køber til forbrug i det pågældende land, mødtes Ole K. ,Torben og Peter hos Ole V. kl. 7.00 onsdag morgen d. 5. sept. Ole K. havde lejet en fin VW bus og efterspændt sin monstertrailer.

I Kolding samlede vi Niels op og i Kliplev ventede Erik på os.
Ole R. og Steen havde desværre meldt afbud.

Kl. 12.00 ankom vi til golfresortet og efter en lille frokost kunne vi planmæssigt tee’e ud kl. 13.00 og 13.10.

Ole og Ole i skarpt trav ind i klubhuset

Vejret artede sig pænt denne første dag, bortset fra en frisk vind, som dog ikke fik stor indflydelse på spillet.
De 3 sløjfer a 9 huller var skåret fint og vil herudover særlig blive husket for, at Hamborg Lufthavn åbenlyst ligger i umiddelbar nærhed, da vi ind i mellem havde fornemmelse af, at det var vigtigt at holde boldene lavt, for at undgå at ramme et landende fly.

Første match foregik på sløjfen A/C (C viste sig at være en længere spadseretur) som fik Torben som vinder, med Niels som runner-up og Erik på 3. pladsen. Ole K og Peter besatte i fællesskab 4 pladsen og Ole V.  lukkede leddet.

Ole K har haft en lang dag og raflingen kører ikke rigtigt!

Aftenen bød på Meyer rafling, som i finalen fandt Niels som vinder.

Så blev det 2. dag og kl 9.30, efter lidt opvarmning på driving-rangen, slog første flighten ud i let overskyet, men lunt vejr på A/B. Omkring middagstid begyndte det at regne, uden det dog blev rigtigt voldsomt. I første flighten tabte Ole V en skrue i sit bæltespænde, og da han tilsyneladende ikke har røv til at holde bukserne oppe uden, måtte Ole K. udvise opfindsomhed og reparere spændet med en knækket tee.
Dagens match byttede  rundt på placeringerne. Niels indtog nu 1. pladsen og henviste Torben til 2. pladsen. Ole K rykkede op på 3. pladsen. I bunden placerede Ole V sig på 4., Erik på 5. og Peter på 6. pladsen.
Efter frokost afviklede vi årets absolutte højdepunkt, – nemlig den store putte konkurrence.

Ole V og Ole K var på vanlig vis sejrsikre (om end de aldrig har vundet konkurrencen), Torben og Erik (Torben vandt i 2018), – noget mere afdæmpede, og Niels og Peter udgjorde de øvrige makkerpar.
Erik lagde, som altid, nogle svære og udfordrende putte-baner til os, og højdepunktet indtrådte, da han selv skulle putte, og puttede til et helt andet flag end det alle vi andre puttede til, og som han selv havde udpeget som mål.
Da vi turnede efter 9. runde førte Niels og Peter med et enkelt slag over Ole og Ole. Ganske kortvarigt lykkedes det også de to at

Vinderne af årets puttekonkurrence

komme a point med førerbolden. I opløbet svigtede koncentrationen dog for dem og det kulminerede med en diskvalifikation på sidste hul (Ole K kom til at slå både 2. og 3. slag!).

Dermed vandt Niels og Peter (som sædvanligt) putte konkurrencen. I år viser vi ikke et billede af taberne, idet der ikke er grund til at udstille dette forfald. Derimod er her et billede af de glade runner-ups.

Puttekonkurrencens runner-up

“Udvalget for valg af drikkelse” arbejder!

Aftensmaden skulle have valgt drikkelse og det er et ansvarsfuldt job i dette selskab og kræver manges indsats.

Herudover bød aftenen  en omgang “30” rafling og en afsluttende omgang Meyer.

Fredag tee’ede vi ud kl. 7.40 og 7.50 i flot klart efterårsvejr. I løbet af formiddagen udviklede det sig til det fineste solskin, som gjorde denne afsluttende match på A/B sløjfen mindeværdig.

Erik spiller ind på 18. efter slagsmål med gæssene.

Kl. 11.15 kom første flighten ind (efter det sædvanlige slagsmål med gæssene på hul 18 (B9).
Da førerbolden kom ind kunne vi gøre resultatet op og konstatere at Niels havde gjort det igen. Derimod havde dagen rykket rundt på de efterfølgende placeringer. Ole K. rykkede op på 2. pladsen, Ole V på 3. pladsen, Erik på 4. pladsen. Først på 5 pladsen kunne vi finde 2. dagens nummer 2, – Torben. Peter blev nr. 6.

LMR vinder 2019 Niels får overrakt præmien af ceremonimester Torben

Vi afviklede  præmieoverrækkelsen (i  klubhuset under værdige former, naturligvis!), og der var præmier til alle.

Torben læser sit eget navn på vinderen af lodtrækningen om næste LMR arrangør

Nu var det blevet tid til dette års store fornyelse, nemlig lodtrækning om hvem, der skal arrangere næste gang. Niels havde medbragt en pose med 6 golfbolde med vores 6 navne på.

Ceremonimesteren (Torben) trak herefter en bold op af posen og læste under megen moro sit eget navn.

Det kontrolleres, om det er rigtigt, at det er Torben der har vundet

Hermed var det fastlagt at han er den næste glade arrangør af LMR.

Bil og trailer blev pakket,og herefter var det blevet tid til frokost i klubhuset før afgang mod Danmark.

Der pakkes bil til hjemturen

Erik læsset af til Evelyn i Kliplev, Niels i Kolding og videre til Fruens Vej 2 i Rask Mølle. Aflæsning, støvsugning af bus, og hermed sluttede atter en fantastisk golftur i uforligneligt godt selskab.

 

En eksklusiv golfklub med 8 medlemmer, – alle med hang til golfens forfinede detaljer og sociale muligheder