LMR 2021

Ole K. havde vundet retten til at arrangere LMR 2021, og efter en overraskende demokratisk proces faldt valget på Volstrup Golfcenter v. Hobro.
Kl. 9.00 1. sept. mødtes Ole K og Peter hos Ole V. Peter medbringende sin trailer til opbakning og bags.
Kl. 11.00 mødtes alle mand på golfcenteret og blev delvis indkvarteret i den ene ad de to lejligheder med fælles entre. Tre x Ole + Dam (vi har jo fået en Ole mere med i klubben, idet Ole Sørensen har taget mod invitationen til at overtage Eriks plads) indlogerede sig på det ene værelse, Niels, Torben og Steen i den anden.
Det var på forhånd aftalt, at vi spillede slagspil med begrænsning. Hullets par x 2 + tildelte slag.
Første dag spillede vi den fine bane i Volstrup, og på dag to kørte vi til Mariager Fjord. Den har vi spillet før på Touren og den var lige så flot og udfordrende, som vi huskede den.
Tredje dag drejede vi ind omkring Randers Fjord Golfklub på hjemturen, og spillede deres glimrende bane.
Alle tre dage var vi velsignet med fantastisk efterårsvejr, faktisk til den varme side.

Ole V og Torben poserer for fotografen

Da vi kom ind første dag lå Ole V og Peter side om side med en nettoscore på 69, – een under banens par! Den helt store overraskelse kom dog med Niels’ score, idet han kom ind med 91 netto. Meget fra hans vanlige standard. Det viste sig, at der selvfølgelig var en god grund til det, nemlig voldsomme muskelsmerter i brystregionen, som gjorde det umuligt at slå til bolden.

Niels varmer op til putning forud for den store dyst


På dag to kapitulerede Niels og lod de øvrige 6 spille om sejren. Ole V kom rundt i 6 over og Peter i 12 over og dermed var Ole V stukket af i forhold til den samlede stilling.
Tingene kan imidlertid hurtig ændre sig i slagspil og på sidste match, kom Ole lidt i modvind og vand og endte 8 over banens par. Peter gik derimod en flot runde i 2 over banens par, kun overgået af Ole K. der gik i 1 over par og altså blev dagens vinder. Dermed havde Ole sat sin føring over styr, så han og Peter begge endte på samlet 13 over banernes par. Men på grund af reglen om, at laveste hanidcap vinder ved pointlighed, kunne Ole tage fadet med hjem til Bente igen.

Ole V. modtager pokalen af fomanden

Det var golfen, men traditionen byder jo også på den store puttekonkurrence. Ole V. var overhund på den disciplin, og udlagde nogle svære baner på den meget hurtige puttegreen. Ikke destomindre var der adskilllige holes-in-one, heraf to lige efter hinanden på samme hul. Usædvanligt.
Efter 18 huller kunne Torben og Steen kåres som vindere af puttekonkurrencen.

De stolte vindere af puttekonkurrencen Torben og Steen

Om aftenen afvikledes Meyer-rafle konkurrencen, som nu også er en fast institution på LMR. Her vendte Peter tilbage med fuld styrke og slog til med koldt blod i det afgørende spil og sikrede sig titlen som MeyerMester. Han påpegede dog i stærke vendinger det kritisable i, at Torben havde efterladt pokalen i Gut Kaden i 2020.

Der rafles Meyer. Vinderen ses ikke, da han også er fotograf!

Endnu en fin LMR var gennemført med alle ritualer afviklet efter bogen. Hverken formand, etik(ette)-formanden eller ceremonimester svigtede denne gang.
Efter en vel arrangeret lodtrækning i Kinderæg afsløredes det, at det er en rutineret arrangør, der skal planlægge næste LMR. Niels blev nemlig den glade vinder.
Vi ser frem til at høre nyt om dette, og har på fornemmelsen, at Tyskland kunne være en god mulighed. Måske Gut Kaden kunne komme i spil igen. Så kan Torben også skaffe Meyer pokalen tilbage igen!

En eksklusiv golfklub med 8 medlemmer, – alle med hang til golfens forfinede detaljer og sociale muligheder