LMR 2022

Det var med en lidt dyster vejrudsigt de 7 deltagere i LMR 2022 mødtes på samkørselspladsen v. Scandic, Kolding. Men humøret var dog højt, for samværet kan ikke ødelægges af lidt regn.
Vi samledes i hhv. Torbens og Peters biler. Sidstnævnte med trailer til alt vores grej.

Første stop (lige bortset fra rasteplads Frøslev V) var Golf Club an der Schlei. En bane der tidligere har været spillet ifm LMR. Banen bar nu noget præg af en tør sommer, og fremstod derfor ikke helt så god, som vi huskede den. Men der blev spillet golf i fint vejr og det endte med en sejr til Ole K.

Videre gik det til Alveslohe, hvor Gut Kaden har en bane med 3 sløjfer a 9 huller. En bane som vi blev meget begejstrede for, da vi spillede den i 2020. Efter en fremragende middag bød aftenen på opvarmningmatch til årets Meyer. (Peter vandt).

Puttekonkurrencen under afvikling

Torsdag teede vi ud til 2. match kl. 8.10 og det gjorde vi i det fineste efterårsvej. Op ad dagen kom der dog lidt småbyger, uden det dog blev det helt store. Banen var som vi huskede den. Spændende og i særdeles fin stand. Værelser og faciliteter helt i top.

De glade vindere af puttekonkurrencen: Kirk og Vind

2. match endte med en sejr til Peter, som dermed overtog føringen i den samlede stilling. Niels, som lå på en 5. plads rykkede op på 2. pladsen og Ole K. rykkede fra 1. pladsen ned på en 4. plads.
Efter frokost (Carrywurst) afvikledes den legendariske puttekonkurrence. Ole V. var sat til at afvikle denne væsentlige del af LMR og satte 18 særdeles udfordrende baner op. Og sandelig om det ikke skulle ende med at han og Ole K. endelig kunne kalde sig puttemestre.
Efter aftensmad (3 retters gourmet) mødtes vi i opholdsstuen til den årlige Meyerkonkurrence. Her udmærkede Niels sig med nogle mageløse slag på velvalgte tidspunkter og kan nu det næste års tid kalde sig Meyermester. Derefter tog vi en runde med at rafle 30.

Et relativt nyt indslag er lodtrækningen om, hvem der får lov til at arrangere næste LMR. Til det formål havde Peter i 2021 spist sig igennem 7 Kinderæg for at bruge de gule plastæg til at gemme en seddel i, om hvorvidt man havde fået en nitte eller havde vundet. Ved lodtrækningen trak Peter den store præmie og kan nu kalde sig LMR arrangør 2023.

Fredag lagde vi fra land kl. 9.00 og førerbolden bestod af Niels, Ole K., Ole S og Peter. På trods af en vejrmæssigt fin start, skyede det dog efterhånden en del til, og vi fik en del små byger og et par ret voldsomme med kraftige vindstød.  
Da vi kom ind og fik talt slag sammen havde Niels vundet 3. match ret overbevisende. Derfor overtog han også 1. pladsen fra Peter og blev endnu engang vinder af LMR. Peter rykkede ned på en 3. plads, og Ole S. kom på en samlet 2. plads.

Frokosten blev undtagelsesvis indtaget i restauranten pga det dårlige vejr. Formand Steen foretog præmieoverrækkelsen til vinderen.
Vi læssede bilerne og drog mod DK igen, dog lige med et lille rast ved Frøslev Ø. Tak til Niels for et fint arrangement.

Formanden overrækker pokalen til vinderen

Nu må vi se hvad Peter hoster op med at planer. Dog ligger det fast, at vi rykker matchen til start august for at imødekomme ønsket om at Hedensted Kommune kan få afviklet budgetforhandlingerne med borgmesteren for bordenden.

En eksklusiv golfklub med 8 medlemmer, – alle med hang til golfens forfinede detaljer og sociale muligheder