LMR 2023

LMR 2023 var arrangeret af Peter, og turen gik til det Nordvestjyske. 

Fra starten meldte samtlige medlemmer sig klar til at deltage, men i takt med at vi nærmede os, måtte hhv. Ole R og Niels af god grunde melde fra. Derfor fulgtes Steen og Torben ad fra det østjyske, og Peter kørte til Borgmestergården i Skovby, hvor han samlede de tre Ole’er op.

Vi skulle starte på Løgstør kl. 11.00, men vejret var en kæmpe udfordring. Det regnede og blæste 13 m/s i middelvinden og op til 18-20 m/s i stødene. Derfor fandt vi en cafe i Løgstør, hvor vi drak kaffe og spiste rundstykker i et par timer. Efterhånden blev det tørvejr og vi besluttede at køre til golfbanen, leje 3 biler og spille fra rød. De 3 beslutninger gjorde, at vi gennemførte 18 huller, men det er en runde, der vil gå over i historien, som “da vi spillede en seaside bane i stormende kuling”.

Stillingen ved afslutningen var, at Ole V og Torben delte 1. pladsen og Peter kom lige efter dem.

Vi kørte til Hvalpsund for at finde kroen, og blev indkvarteret. En forrygende aftenmenu og en masse god og fortrolig snak sluttede den 1. dag af.

Der blev snakket fortroligt og lyttet

Arrangøren havde lige overset en mindre detalje med, at morgenmad først blev serveret fra kl. 8.00 og vi havde udslagstid kl. 8.30 i Hvalpsund. Men de søde krofolk fik arrangeret, at vi kunne spise kl. 7.30, – så gik det.

Derimod var det ganske kaotisk at blive tjekket ind på banen, da elektronikken drillede. Men det gik, – igen med hjælp fra flinke folk.

Selvom vinden havde aftaget meget, var der stadig 8-11 m/s da vi teede ud på Hvalpsund. Det er en flot og velholdt bane, med en enestående udsigt fra mange af hullerne. Vi spillede atter rød tee, og det var vi glade for på de smalle fairways i skoven.

Puttekonkurrencen er i gang

Da matchen blev gjort op, havde Ole V. bevaret sin 1. plads, mens Torben måtte se sig forvist til en 4. plads. Peter bevarede 2. pladsen. Ole S. indtog 3. pladsen

Efter frokost stødte Niels sig til vores lille selskab, for at deltage frem til fredag morgen. 

Ole V. var ansvarlig for Puttekonkurrencen, og han satte 18 udfordrende baner op. Konkurrencen udeblev dog i sjælden grad, da Vind og Kirk hurtigt rykkede fra de øvrige, og vandt i overlegen stil.

Vinderholdet Vind & Kirk

Efter aftensmaden havde Niels arrangeret en Kahoot om regler. Meget moderne og lidt skræmmende for dele af klubbens medlemmer. Her viste Ole V. sig som mester og bragte sejren i hus i flot stil.

Nu var det blevet tid til lodtrækning om næste års arrangør. En seance Ole S. varetog meget seriøst. Peter blev igen den heldige vinder, og Ole S. underholdt senere med, at sandsynligheden for at vinde 2 år i træk var ca. 2%. Peter kunne overveje at at købe en lottokupon!

Niels er koncentreret om sin melding i “Meyer”

Meyer konkurrencen er et meget vigtigt element i LMR. Ole V. havde ansvar for denne del. Efter en spændende runde kunne Ole K. erklæres som vinder.

Fredag morgen var der atter morgenmad 7.30, og kl. 9.00 ankom vi på Sebber Kloster Golf Klub i det flotteste sensommervejr. Førerbolden med Ole V, Peter og Ole S. teede ud kl. 9.35. og kl. 13.00 var vi alle samlet igen. Da pointtavlen var talt sammen, var stillingen i toppen uændret, så Ole V fik pokalen med hjem, Peter blev Runner-Up og Ole S. sluttede på en 3. plads. 4.-5. og 6 pladsen gik hhv. til Torben, Ole K . og Steen.

Formanden overrækker pokalen til Ole V.

Som en lille trøst var der præmier til alle, og ikke mindst en sko-deodorant til Ole S. var populær.

Skønhedspletterne var, at vejret var en heftig medspiller de første to dage, samt at det er vigtigt at orientere sig om forholdet mellem morgenmad og starttider, så vi kan få en rolig start på dagen. Men ellers havde vi en rigtig fin tur, hvor især Sebber Kloster Golf Klub viste sig som en særdeles flot og udfordrende bane med mange blinde huller og spektakulære baneforløb.

En eksklusiv golfklub med 8 medlemmer, – alle med hang til golfens forfinede detaljer og sociale muligheder