LMR 2014

Det var et forrygende sommervejr i dagene 3.-5. sept, og vi var kørt til Hvalpsund til første match. Da vi havde indtaget vores aftensmad drog vi til Himmerlands Golf og Spa-Resort, for at spille deres 2 baner.
Se billeder fra turen på Galleri 2014

1. dag var der afbud fra Ole Kirk, som havde en “tænderskærende” aftale. 2. dag havde Ole Rasmussen meldt forfald, men sidste dag var alle klubbens medlemmer samlede til match på BackTee-Course.
De to “Ole’er” fik, efter et sindrigt system, tildelt et antal nettoslag for de manglende matcher (ved at fjerne bedst og dårligste score og tage gennemsnittet af resten)
Her er hele klubben foreviget kort før tee-off.

Koncentrationen lyser

Klubben anno 2014 i Himmerland

 

 

 

 

Vanen tro dannes to flights så de dårligst placerede slår ud først

Stemningen er høj og forventningerne ligeså

Stemningen er høj og forventningerne ligeså

og derefter slår førerflighten ud.

Tee off for førerbolden

Tee off for førerbolden

Den traditionsrige putte-konkurrence blev afviklet mellem de to hytter, og  taberholdet måtte betale øl til vinderholdet. Det volder dog matchlederen besvær, trods stort pædagogisk indsigt, at forklare reglerne. Se blot denne video: Den pædagogiske matchleder
Taberholdet ses her:DSC00104

 

 

 

 

 

…og vinderholdet, der jo unægtelig ser noget gladere ud!

DSC00107

Men også i det virkelige liv kan putting give anledning til følelsesudbrud, hvilket eksemplificeres på denne lille videosekvens af Steen, Niels og Ole Vind på det afsluttende put: Sidste green

Eller se hele videoen om LMR putting 2014

En eksklusiv golfklub med 8 medlemmer, – alle med hang til golfens forfinede detaljer og sociale muligheder